Spor Aktiviteleri

SATRANÇ TURNUVASI

Uluslararası kuralların geçerli olduğu ve toplam 16 öğrencinin katılımıyla düzenlenen Eskil MYO Satranç Turnuvasının finalinde, Recep Akbaş’ı yenen Orhan Doğan eğitim sezonunun okul birincisi oldu. Final müsabakasının ardından dereceye giren öğrencilere düzenlenen törenle ödülleri verildi.

MASA TENİSİ TURNUVASI

düzenlenen masa tenisi turnuvasına 17 öğrenci katıldı. Çekişmeli maçların ardından Mehmet Akif Gündoğdu isimli öğrenci birinci oldu. Turnuvanın ardından dereceye giren öğrencilere Okul Müdürü Doktor Öğretim Üyesi Meriç Lütfi Avsever, Müdür Yardımcısı Doktor Öğretim Üyesi Adil Aksoy ve Eskil İl Genel Meclis Üyesi Sadrettin İriş hediyelerini takdim etti.

OKÇULUK TAKIMI

Eskil MYO bünyesinde kurulan okçuluk takımı  ulusal ve uluslararası sportif müsabakalara katılmak ve dereceler elde etmek için antrenmanlarını aksatmadan sürdürüyor.