Aksaray Üniversitesi
2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Staj Uygulama Duyurusu

ESKİL MESLEK YÜKSEKOKULU

2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI STAJ UYGULAMASI

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Eskil Meslek Yüksekokulu’nda “Yaz Staj İşlemleri” aşağıdaki plana göre yapılacaktır.

1.Öğrenciler, Ek-1 deki staj kabul formunu (iş yerine onaylatılmış olarak) ve Ek-2 deki sigorta formunu 3 Haziran 2022 tarihine kadar eksiksiz olarak doldurarak bölümündeki danışmanı olan öğretim elemanının kurumsal (@aksaray.edu.tr uzantılı) e-posta adresine gönderecektir.

2.Danışman öğretim elemanı, öğrencinin gönderdiği staj kabul formunu tam olarak doldurulmuş ve staj yeri uygun ise imzalayarak MYO öğrenci işlerine teslim edecektir. Danışman öğretim elemanı, öğrenciye staj başvurusunun kabul edildiği bilgisini verecektir.

3.Staj süresi 30 iş günüdür. Resmî tatiller staj gününden sayılmamaktadır.

Meslek Yüksekokulumuz tarafından önerilen staj başlama ve bitiş tarih aralığı;

Başlama Tarihi: 18.07.2022

Bitiş Tarihi: 26.08.2022

4.Danışman öğretim elemanları staj yapacak öğrencilerin staj kabul formları ile birlikte ilgili öğrencilerin kesin listesini MYO öğrenci işlerine teslim edecektir.

5.Staj yapacak öğrencilerin, staj yerlerinin danışman öğretim elemanı tarafından onaylanmasından sonra MYO web sitesinden Ek-3 (İş yeri Staj Değerlendirme Formu), Ek-4 (Staj devam çizelgesi) ve Ek-5 (Staj defteri) dokümanlarını indirmesi gerekmektedir.

6.Öğrenciler, Ek-3 ve Ek-4 belgelerini çıktı alarak staj yerine teslim edecekler. Staj sonunda eksiksiz olarak doldurulmuş ve gerekli yerleri imzalanmış/onaylanmış olarak bu iki belgeyi kapalı zarf içerisinde posta yoluyla veya elden MYO öğrenci işlerine teslim edecekler.

7. Eskil MYO Öğrenci İşleri'nden alacakları Staj Defterini eksiksiz olarak el yazısı ile doldurarak ve staj yeri yetkilisine onaylatarak Staj defterini gelecek dönem başlangıcına kadar MYO Öğrenci İşlerine teslim edeceklerdir.

8.Staj ile ilgili diğer bilgiler için danışman öğretim elemanınızla irtibata geçebilirsiniz.

Not: Açıklanan staj takvimi ile ilgili değişiklikler yapılabilir. MYO web sitesi ve kurumsal sosyal medya hesaplarını takip etmeniz ayrıca danışman öğretim elemanlarınızla iletişimde olmanız gerekmektedir.

Doç. Dr. Mustafa ÖZ

ESKİL MYO MÜDÜRÜ